Árukiadó automaták, áru tartó kapszulák

Pénzbedobásra működő árukiadó automaták, melyek gömbökben elhelyezett játékok, ajándéktárgyak, illetve a spanyol Salysol cég termékeinek kiadására szolgálnak.

Cégünk büszkesége, hogy partnereink rendelését legfeljebb 2 napon belül teljesítjük. Az automaták kihelyezése, beüzemelése, áruval való feltöltése partnereinknek semmiféle költséggel nem jár, csupán a pénzváltást, illetve a berendezés felügyeletét kell biztosítaniuk. A Salysol ropogtatnivalók bárokban, sörözőkben történő kihelyezéséhez szükség esetén látványos, kis helyigényű (a képen látható) display-t biztosítunk.

Made by Frankosan

Látványos álló Luxor, illetve kerekekkel ellátott konzolon lévő Nilo fantázia nevű árukiadó automaták. Kis helyigényükkel, kb. 1/4 m2, bármelyik üzlet hasznos berendezési tárgya lehet. Áramot nem igényelő, strapabíró szerkezetek. Gömb alakú kapszulákban elhelyezett játékok, ajándéktárgyak kiadására szolgálnak. Kapszulát, töltőanyagot tudunk biztosítani, ha valaki meg akarja vásárolni a gépeket. De keresünk Partnereket, és szerződés alapján kihelyezzük a gépeket az üzletekbe. Ebben az esetben Partnereink részéről semmilyen befektetésre, ráfordításra nincs szükség. A bevételen a szerződésben rögzített arányban osztozunk.

 

 

Ugyan ezek a részletek vonatkoznak az Expe9 fantázia nevű berendezésre, mely a spanyol Salysol cég ropogtatnivalóit, vagy hasonló mérető konzerv termékeket ad ki.

Ez a berendezés is megvásárolható, vagy kihelyezzük közös üzemeltetésben.

Az automaták tudnak működni 1, 2 vagy 3 db 100 Ft-os, vagy 1, vagy 2 darab 200 Ft-os érmével.

Bároknak, sörözőknek is adunk el Salysol termékeket, és ehhez biztosítunk kis helyigényű, de nagy kapacitású display-eket.

Ezek a bárpultra kihelyezve kínálják magukat.

Tekintse meg  Salysol termékeinket!

Automatáinkhoz - de más célra is - különböző méretű kapszula is vásárolható, tekintse meg alábbi galériát!

Similabda Bt, Gripen Test, Salysol

Különféle méretű kapszula vásárolható tőlünk, melyek falhasználási területe igen széles.

Közös jellemzőjük a stabil kapcsolódás a két félgömb között. Ezért nagyon sok féle termék tartására, tárolására, forgalmazására alkalmasak.

Ajándékkal való töltéshez kínálunk méretben megfelelő játékokat, ajándék tárgyakat.

 

Kínálunk Kinder szerű, csoki-tojásba való játékkal töltött kapszulákat kis és nagy tételben egyaránt.

50 mm kapszula

capsule

90 mm kapszula

capsule

100 mm kapszula

capsule

55x65 mm kapszula

capsule

36 mm kapszula, gömb, és hengeres

capsule