Pár szóban a Similabda Bt.-ről...

Cégünk 1997 óta forgalmaz, illetve telepít árukiadó automatákat. Akkor kezdte el a Salysol termékek forgalmazását is.                                                                                                                                                                                                        Hogy mi is az a „similabda”? Nos az egy hagyományos népi vásári játék. Minél színesebb papírból készül, annál jobb. Egy jó emberes marék fűrészpor, körbecsomagolva „sztaniol” papírral, azután körbetekerve hímző fonállal.   Mikor elkészült, - amit egyébiránt lehet művészi módon is kivitelezni - „bugyi gumit” kell rákötni, és kész is. Aztán a „búcsúba” lehetett vele célozni a lányok hátsó felét, amit azok elpanaszoltak a barátjuknak, és már kezdődhetett is a „mulatság”! Ennek továbbfejlesztett változata, amikor jókora lekvárkeverőt használtak a fiúk.

A Similabda Bt. kis családi vállalkozás, de ez nem akadályozza abban, hogy megbízható, pontos partner legyen.              

A Similabda Bt. fő tevékenysége a vidámparki szórakoztatás, melyet 1991-óta folytat.
Bár a XXI. században már nehéz olyan dologgal kirukkolni, amire a közönség felkapja a
fejét, nekünk mégis sikerült!
Rendezvényekre, családi napokra ajánljuk rendezvényszervezők figyelmébe "Gripen Teszt" és hajózó hinta
nevű berendezéseinket, melyekre rá lehet mondani:
„(Kelet-)Európában először!!”
És tényleg! Egy olyan maximálisan biztonságos, hidraulikus meghajtású, és emberi erővel hajtott fantasztikus
berendezésekkel állunk megrendelőink rendelkezésére, amelyek csak cégünknek van a birtokában, illetve akik vásároltak tőlünk. Ezt a két berendezést nemcsak üzemeltetjük, hanem gyártjuk is olyan formában, hogy minden létező engedéllyel, vizsgáztatva adjuk át megrendelőinknek!

A berendezésekről a „Gripen Test” fül megnyomásával bővebb információkat kaphat.

Nem hallgathatom el, hogy cégünk elnyerte a Honvédelmi minisztérium egyik pályázatát, és pilóta kiképző „hajózó hintákat” gyártottunk és telepítettünk a szolnoki helikopter bázis részére.

Made by Frankosan

Similabda Bt.

Szabó Ferenc

 

Mobil: 36 706065922

Fax:    36 12836320

E-mail: similabda@similabda.hu

 

 

 

Az oldalakon bemutatott bármely témában ezen elérhetőségek bármelyikén kaphat konkrét információt, vagy navigálhat az oldalak között.